COMER 1 JUNI WEER OPEN!

Geplaatst op Categorieën Geen onderdeel van een categorie

Vanaf 1 juni is ons restaurant weer open, maar wel in aangepaste vorm. We zijn vooral heel blij dat er nu weer een lichtpuntje is, want het was een pittige tijd. Achter de schermen wordt er op dit moment druk gewerkt aan allerlei maatregelen. We zijn volop bezig om te voldoen aan de gestelde veiligheidseisen. Zo nemen we extra hygiënemaatregelen, we kijken naar de mogelijkheden van eenrichtingsverkeer in het restaurant en het terras en hoe we iedereen straks kunnen bedienen op een veilige afstand.

We verwachten dat er de komende dagen meer duidelijkheid is omtrent de maatregelen voor de horeca vanuit het RIVM. We houden dit nauwlettend in de gaten. In ieder geval houdt dit in dat we het restaurant ruimer opzetten, zodat er tussen de tafels genoeg ruimte zit.

RESERVEREN BIJ COMER

Bij het reserveren in ons restaurant zijn wij in ieder geval verplicht om aan onze gasten een aantal vragen te stellen die betrekking hebben op het coronavirus. Ook het aantal gasten in het restaurant en aan een tafel is beperkt. Dit geldt ook voor het “tijdvak” die u kunt reserveren. Wij werken op dit moment hard aan een oplossing met de leverancier van ons reserveringssysteem. Zodra er meer bekend is melden wij dit op de website, via onze nieuwsbrief en de bekende social media kanalen. Tot die tijd kunt u uiteraard genieten van onze wekelijks wisselende Take Away gerechten die u kunt afhalen bij ons restaurant in Egmond aan Zee.

COMERS GERECHTEN THUIS, BESTEL HEEL EENVOUDIG!

Maak uw keuze uit één of meerdere gerecht(en). Bel uw bestelling door aan ons keuken-team via 06-130 750 60 (dit kan vanaf ‘s ochtends 09:00 uur). Dezelfde dag kun u, van 17:00 tot 20:00 uur, uw bestelling ophalen bij ons restaurant aan de Boulevard Zuid 7 in Egmond aan Zee. Voor de deur van ons restaurant kunt u GRATIS parkeren! Let op! U kunt uitsluitend met pin betalen.

BEKIJK DE GERECHT(EN)

Heeft u ook zo’n zin in een heerlijk gerecht van Restaurant Comer? Bekijk hier de suggesties van deze week.

Deel op
terug