Menu

TOP CHEF JOSÉ POLONIO IN DE KEUKEN

Smaakvolle wereldgerechten met een mediterraanse twist!

De liefde voor eten is José door zijn oma met de paplepel ingegoten. Al van jongs af aan stond José, in het Spaanse Valencia, naast zijn oma te kijken hoe zij de meest verrukkelijke gerechten maakte. Vanaf zijn vijftiende is José onophoudelijk te vinden achter het fornuis. Eten, liefde en aandacht, dat zijn drie belangrijke dingen om door te geven. Koken is zijn passie.

Aan ervaring geen gebrek. Na de echte koksopleiding (Spronkweg te Haarlem) volgde hij de opleidingen slagersvak, ijsbereider en poelier. Bij restaurant ‘t Heerenhek in Haarlem was hij chef de partie. Daarna volgden verschillende fameuze horeca bedrijven in binnen- en buitenland . Zo ook sterrenzaak Los Remos (roeispanen) in Spanje, Nero’s Place in Bergen als chef, de Tempelier in Haarlem en uiteindelijk een eigen restaurant in Abbekerk, genaamd D’Entree.

RESTAURANT COMER IN EGMOND AAN ZEE

Horeca zit José in het bloed! In april 2019 gaat José Polonio van start met een nieuw restaurant genaamd Comer! Dit betekent ‘eten’ in het Spaans. En daar draait het allemaal om bij José. Schelpdieren, vis of vlees, als het maar een mooi en goed product is. José bereidt met uitsluitend eerlijke en verse ingrediënten de meest smaakvolle gerechten die hij graag aan u wil laten proeven in zijn Restaurant Comer in Egmond aan Zee. José en zijn team heten u van harte welkom. Bienvenido!

  • Boulevard Zuid 7
    1931 AA, Egmond aan Zee (NL)
  • Dagelijks open van 12:00 – 23:00 uur
  • Bel voor info, +31 72 843 51 81

SFEERVOL RESTAURANT IN DE DUINEN AAN DE ZEE

Voor een lunch en diner met een mediterraanse twist

goede wijn verbetert de smaak

Comer adviseert de beste wijn en spijs combinatie

Een goede passende wijn verbetert de smaak en laat u optimaal genieten van uw lunch of diner. In onze wijnkelder koesteren wij meer dan 100 verschillende wijnen, afkomstig uit alle delen van de wereld. Dat ziet u terug in onze uitgebreide wijnkaart. De verschillende wijnen zijn ingedeeld in witte-, rode- en rosé wijnen en champagnes. Onze uitgebreide selectie van wijnen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen. Uiteraard kunt u tijdens uw bezoek aan ons restaurant rekenen op deskundig advies bij de keuze van uw wijnen. Ook is het mogelijk om een wijnarrangement te bestellen.

Uitgebreide wijnkaart Restaurant Comer
Comer Dry aged vlees

EERLIJKe KWALITEITSPRODUCTEN

Comer werkt met de beste dagverse ingrediënten

Restaurant Comer serveert u de mooiste dagverse vis en het lekkerste vlees. Proef bijvoorbeeld ons in huis gerijpte Dry aged vlees. Het vlees is gerijpt, aan het bot, in een rijpingskast waar de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie optimaal ingesteld zijn. Dit geeft een bijzondere smaak aan ons super malse rundvlees met een intense smaak. Uiteraard is de afkomst en de kwaliteit van het rundvlees belangrijk. José Polonio werkt alleen met runderen die een beter leven hebben gehad. Bereidt op onze authentieke houtskoolgrill, krijgt u gegarandeerd een kwalitatief uitmuntend stuk vlees op uw bord. Disfruta (genieten maar)!

Genieten van een heerlijke cocktail

Dé ideale start voor een gezellige avond!

We hebben u al verteld dat we van lekker eten houden. Maar we houden misschien nog meer van onze cocktails en drankjes! Het aanbod aan drankjes is wereldwijd zo groot dat niemand zich aan één drankje in zijn leven zou moeten houden. Restaurant Comer serveert u een breed scala aan cocktails die allemaal hun eigen verhaal hebben. Wij laten u graag kennis maken met bijzondere smaakcombinaties in onze drankjes en vertellen u het verhaal van de beleving die samenkomt in uw glas.

Gin Tonic is al jaren één van de meest geliefde mixdrankjes bij Restaurant Comer. Met kruiden, fruit en zelfs komkommer brengen wij uw GT op smaak. In ons assortiment Gins zijn twee lijnen te onderscheiden: de klassiek en de kleinere Gins die zich onderscheiden met een aparte smaak die door het stookproces worden gecreëerd. Lekker om te mixen maar ook prima ‘on the rocks’ te drinken.

De lekkerste cocktails Restaurant Comer

3-GANGEN CHEF’S MENU VOOR € 37.50

José Polonio kookt dagelijks met verse producten van de mark

Kom genieten van de kookkunsten van José Polonio in zijn Restaurant Comer. Elke dag vanaf 18:00 uur serveert hij een wisselend Chef’s menu dat is geïnspireerd op verse producten van de markt. U heeft de keuze uit een 3- of 4-gangen diner voor een verrassende prijs.

Voor het 4-gangen diner betaald u slechts € 42.50 en voor het 3-gangen maar € 37.50. U kunt het Chef’s Menu eventueel uitbreiden met een bijpassend wijnarrangement. Buena comida con José!

ONTDEK ONZE VEELZIJDIGE MEDITERRANE KEUKEN

Restaurant Comer in Egmond aan Zee…

Voorgerechten

Een diner bij Comer begint pas goed met een lekker voorgerecht. Niet te zwaar en smaken naar meer. Geserveerd vanaf 17:30 uur.

Vleesgerechten

Vanaf 17:30 uur bereiden wij het mooiste vlees op onze authentieke houtskoolgrill. Gegarandeerde kwaliteit op uw bord.

Visgerechten

José en zijn keukenbrigade bereiden de heerlijkste dagverse visspecialiteiten voor u vanaf 17:30 uur.

Nagerechten

Een toetje om uw vingers bij af te likken. Sluit uw diner af met een nagerecht van José Polonio.

CHEF’S 3-GANGEN DINER

Dagelijks wisselend 3-gangen menu,
geïnspireerd op verse producten van de markt,
keuze uit vlees, vis of vega

€ 37.50 p.p.

Ontbijtkaart

Voor de vroege vogels onder ons kunt u bij Restaurant Comer vanaf 10:00 uur voor een heerlijk ontbijt.

Lunchkaart

Van 10:00 tot 17:00 uur kunt u genieten van de meest heerlijke lunchgerechten in ons restaurant of op ons terras met panoramisch uitzicht op zee.

Kindermenu

Voor de kids is uit eten gaan bij Comer een feest. Ontdek de kaart, lekkerder hebben ze niet gegeten!

Barkaart

Aan onze bar of op het terras genieten van een bite om de lekkere trek te stillen bij een drankje.

HEERLIJKE HELE OF HALVE KREEFT

Gekookt, van de plancha gegratineerd met kaas of knoflook of salade kreeft.
(één dag van te voren reserveren)
Al vanaf

€ 19.50 p.p.

Drankkaart

Kom langs bij Comer voor een heerlijke koffie of smaakvolle thee, een lekkere borrel of een verfrissende cocktail.

Wijnkaart – Wit

Een mooi (vis)gerecht verdient een bijpassende wijn. Origineel, toegankelijk en kwalitatief hoogstaand proef het bij Comer.

Wijnkaart – Rood

Bij een goede keuken hoort een een bijzondere wijnkaart met bekende én alternatieve wijnen naast elkaar: Van een klassieke bordeaux tot minder bekende, bevlogen wijnmakers.

Wijnkaart – Speciaal

Toe aan een frisse en gekoelde rosé wijn? Of een champagne met een verkwikkende bruis… Comer heeft ze droog en fruitig tot zoet en zwoel.

FRUIT DE MER PLATEAU DE LUXE

Een selectie van al het lekkers uit de zee:
krabpoten, kokkels, oesters, kreeft, Sint Jacobsschelpen,
mosselen en meer (alleen vrijdag en zaterdag).
Al vanaf

€ 65.00 p.p.

HET LAATSTE NIEUWS VAN RESTAURANT COMER

Blijf op de hoogte. mis geen actie of event. word comer vip-member!