Menu

EEN KIJKJE IN DE KEUKEN; VEELZIJDIGE KWALITEIT

LUNCH BIJ COMER

We zijn elke dag van de week geopend. Dagelijks vanaf 11.00 uur serveren we onze lunch. Laat u verrassen door onze uitgebreide kaart!

DINER BIJ COMER

Dagelijks staat vanaf 17.00 uur ons keukenteam paraat voor een heerlijk diner. Er is keuze uit vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

BORREL BIJ COMER

Borrelhappen met bubbels, wijn, cocktail of een verfrissend biertje? Echt relaxen begint bij Comer op het gezellige terras met uitzicht op zee.

high wine

Drie uur lang genieten van heerlijke gerechten en bijpassende wijnen. Van 14.00 tot 17.00 uur. Reserveer nu!

ONZE CHEF IN DE KEUKEN

Smaakvolle wereldgerechten bij Restaurant Comer!

Eten bij Restaurant Comer is altijd een aangename verrassing, of u nou komt ontbijten, de lunch meepakt of na een ontspannen dag in Egmond aan Zee heerlijk komt dineren bij ons, het kan allemaal. Ons ervaren en gepassioneerde chef en zijn team staan klaar om u te verrassen.

RESTAURANT COMER IN EGMOND AAN ZEE

Komt u na een heerlijke ochtend op het strand lekker lunchen bij Restaurant Comer? De allerlekkerste (warme) lunchgerechten vindt u natuurlijk bij ons, wat denkt u van een American Style hamburger, of de onmiskenbare borrelplank Comer? Ons diner menu bestaat uit zorgvuldig geselecteerde vis, vlees, en vegetarische gerechten, waaronder onze bijzondere Fruit de Mer, verrukkelijke Côte d’ Boeuf en nog veel meer. Allemaal bereid met dagverse producten van de allerhoogste kwaliteit.

 

Wij bij Restaurant Comer heten u van harte welkom. Bienvenido!

  • Boulevard Zuid 7 1931 AA, Egmond aan Zee (NL)
  • Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur
  • Bel voor info, +31 72 843 51 81

SFEERVOL RESTAURANT IN DE DUINEN AAN DE ZEE

Kom bij ons voor een lunch of diner en kies voor beleving

goede wijn verbetert de smaak

Comer adviseert de beste wijn en spijs combinatie

Een goede passende wijn verbetert de smaak en laat u optimaal genieten van uw lunch of diner. In onze wijnkelder koesteren wij meer dan 100 verschillende wijnen, afkomstig uit alle delen van de wereld. Dat ziet u terug in onze uitgebreide wijnkaart. De verschillende wijnen zijn ingedeeld in witte-, rode- en rosé wijnen en champagnes. Onze uitgebreide selectie van wijnen zijn beschikbaar in diverse prijsklassen. Uiteraard kunt u tijdens uw bezoek aan ons restaurant rekenen op deskundig advies bij de keuze van uw wijnen. Ook is het mogelijk om een wijnarrangement te bestellen.

Uitgebreide wijnkaart Restaurant Comer

EERLIJKE KWALITEITSPRODUCTEN

Comer werkt met de beste dagverse ingrediënten

Restaurant Comer serveert u de mooiste dagverse vis en het lekkerste vlees. Proef bijvoorbeeld ons in huis gerijpte Dry aged vlees. Het vlees is gerijpt, aan het bot, in een rijpingskast waar de temperatuur, luchtvochtigheid en luchtcirculatie optimaal ingesteld zijn. Dit geeft een bijzondere smaak aan ons super malse rundvlees met een intense smaak. Uiteraard is de afkomst en de kwaliteit van het rundvlees belangrijk. Restaurant Comer werkt alleen met runderen die een beter leven hebben gehad. Bereidt op onze authentieke houtskoolgrill, krijgt u gegarandeerd een kwalitatief uitmuntend stuk vlees op uw bord. Disfruta (genieten maar)!

Genieten van een heerlijke cocktail

Dé ideale start voor een gezellige avond!

We hebben u al verteld dat we van lekker eten houden. Maar we houden misschien nog meer van onze cocktails en drankjes! Het aanbod aan drankjes is wereldwijd zo groot dat niemand zich aan één drankje in zijn leven zou moeten houden. Restaurant Comer serveert u een breed scala aan cocktails die allemaal hun eigen verhaal hebben. Wij laten u graag kennis maken met bijzondere smaakcombinaties in onze drankjes en vertellen u het verhaal van de beleving die samenkomt in uw glas.

Gin Tonic is al jaren één van de meest geliefde mixdrankjes bij Restaurant Comer. Met kruiden, fruit en zelfs komkommer brengen wij uw GT op smaak. In ons assortiment Gins zijn twee lijnen te onderscheiden: de klassiek en de kleinere Gins die zich onderscheiden met een aparte smaak die door het stookproces worden gecreëerd. Lekker om te mixen maar ook prima ‘on the rocks’ te drinken.

De lekkerste cocktails Restaurant Comer

HET LAATSTE NIEUWS VAN RESTAURANT COMER

GRATIS PARKEREN
BIJ COMER!

(BIJ BESTEDING VAN MINIMAAL €25,-)
VRAAG NAAR DE UITRIJKAART
NA DE LUNCH OF DINER!