Welkom

UNIEK RESTAURANT DIRECT AAN ZEE

Restaurant Comer: lekker mediterraans eten in een geweldige sfeer!

In april 2019 opende José Polonio Garcia zijn nieuwe restaurant in Egmond aan Zee: Restaurant Comer by Polonio. Vanuit een prachtig nieuw pand op een bijzondere locatie in de duinen, direct aan het strand en zee, biedt José u een totaalbeleving aan. Vanuit zijn mediterrane keuken komen de meest mooie gerechten waarmee hij u graag kennis laat maken. In fijne ambiance met panoramisch uitzicht en een ontspannen sfeer kunt u genieten van een heerlijke lunch of een uitmuntend goed diner, eventueel vergezeld van een mooi glas wijn. Dat is wat José u biedt!

PROEVEN IS BELEVEN!

Bij José Polonio staat u, de gast, centraal. Vanaf het bedenken van het gerecht, de eerlijke te gebruiken ingrediënten, het inspireren van zijn team tot aan de presentatie aan tafel. Alles draait bij Restaurant Comer om u. U bent per slot van rekening onze gast en wij willen niets anders dan u een beleving bieden van goede smaak in een gezellige sfeer. Dat bieden wij u in ons sfeervolle restaurant en in de zomermaanden ook op ons riante terras waar het tot in de late uurtjes genieten is. Ook voor een gezellige borrel bent u bij Restaurant Comer van harte welkom. Maak uw keuze uit één van onze cocktails, gin tonics of een heerlijk glas wijn vergezeld met een lekkere snack van de barkaart. Proef en beleef!

  • Boulevard Zuid 7
    1931 AA, Egmond aan Zee (NL)
  • Dagelijks open van 12:00 – 23:00 uur
  • Bel voor info, +31 72 843 51 81

LEKKER ETEN BIJ COMER IN EGMOND AAN ZEE

Uit eten bij José Polonio is een onvergetelijke ervaring

Comer houtgrill rib eye steak slices

COMERS VLEESGERECHTEN

Bij Restaurant Comer kunt u genieten van uitmuntend stuk vlees bereidt op onze authentieke houtskoolgrill. Het vlees, geselecteerd door José Polonio, is van de beste kwaliteit.

Comer dagverse vis

COMERS VISGERECHTEN

Restaurant Comer serveert u de mooiste verse vis, uitsluitend seizoensgebonden, die dagelijks door de leverancier, direct van de afslag wordt geleverd. Gegarandeerd smakelijk van de hand van José Polonio.

COMERS SPECIALITEITEN

Culinair chef kok José Polonio houdt ervan om u te laten genieten van zijn specialiteiten. Proef zijn kreeft, fruit de mer, oesters, zeetongen, kabeljauw en… Proef en beleef zijn mediterrane keuken!

CHEF’S 3-GANGEN DINER

Dagelijks wisselend 3-gangen menu,
geïnspireerd op verse producten van de markt,
keuze uit vlees, vis of vega

€ 37.50 p.p.

Blijf op de hoogte. mis Geen actie of event.
WORD COMER VIP-MEMBER!

Restaurant Comer in Egmond aan Zee

BUSINESS LUNCH AAN ZEE

Zakelijk 3-gangen keuzemenu (vaste samenstelling).

Keuze uit vlees, vis of vega.

(12:00 tot 14:00 uur )

€ 24.50 p.p.